Što se sve zbiva oko nas  I. R. iz Koprivnice - Bronhitis  M. G. iz Zagreba - Reumatoidni artritis   M. L. iz Zagreba - Astma  M. R. iz Krapine - Visoki krvni pritisak D. P. iz Siska - Hipotireoza LJ. M. iz Splita - Nesanica N. R. iz Zagreba - Iratibilni kolon D. Z. iz Varaždina - Migrena

Što se sve zbiva oko nas 

Ovdje možete pročitati kako je homeopatija pomogla ljudima, zato budite i Vi dio te priče. Napravite nešto za svoje zdravlje!

I. R. iz Koprivnice - Bronhitis 

Moj sin patio je 10 godina od alergija i barem dva puta godišnje imao je teški spastični bronhitis. Po preporuci prijatelja posjetili smo inženjerku i homeopaticu  gđu Branku u centru Herbal medika i proveli predloženi tretman. Nakon samo nekoliko tjedana zdravlje našeg sina promijenilo se drastično. Prestali smo davati druge lijekove i sada smo samo na homeopatiji prema potrebi. I nakon dvije godine  naš sin nije imao bronhitis, a njegove alergijske reakcije na neke namirnice, prašinu, grinje i pelud gotovo su nestale.

Udata sam, majka  dvoje djece i zaposlena. Patila sam od depresije i napetosti. Obratila sam se liječnicima i završila na antidepresivima i sedativima. Moje zdravlje se sve više urušavalo  i iz tog razloga odlučila sam posjetiti homeopatski centar Herbal medika koji vodi inženjerka  gđa Branka i započela sam koristiti prirodnu medicinu. Nakon konzultacija u centru počela sam uzimati homeopatsku i nutritivnu terapiju. Nastavila sam uzimati homeopatiju i prestala uzimati antidepresive. Osjećam se dobro i zadovoljno kao što sam bila prije bolesti.

M. G. iz Zagreba - Reumatoidni artritis  

Patila sam od reumatoidnog artritisa deset zadnjih godina. Obišla sam mnoge liječnike i isprobala mnoge tretmane, ali moj problem je postojao sve veći. Obratila sam se u holistički centar Herbal medika u kojem sam dobila prehrambenu preporuku, homeopatske lijekove. Već nakon nekoliko tjedana moj hod bio je sve bolji, bol je bila manja, a pokretljivost mojih zglobova veća. Otekline na zglobovima počele su se smanjivati i ja sam se generalno osjećala bolje. Sada stvarno razumijem kako homeopatski lijekovi mogu pomoći u liječenju bolesti, inženjerka i homeopatica gđa Branka dala si je puno truda da objasni kako homeopatska medicina radi.

M. L. iz Zagreba - Astma 

Patila sam od astme više od 10 godina bolje reći od moje 14 godine života, Prije toga imala sam alergije i uzimala puno histaminika i kortikosteroida. Čula sam za holistički centa Herbal medika kojeg vodi homeoatica gđa  Branka Radmilović i odlučila sam probati i taj način liječenja, budući je moje zdravstveno stanje bilo sve lošije. Bila sam impresionirana pristupom, ljubaznošću i strpljivošću inženjerke i homeopatice gđe Branke koja mi je na jednostavan način objasnila zašto sam došla u takvo stanje, i kako mogu iz njega izaći. Disciplinirano sam provodila sve preporuke i već nakon nekoliko tjedana uočila  sam da moje zdravstveno stanje ide uzlaznom putanjom. Imala sam i neke ginekološke probleme koje smo vrlo uspješno i s lakoćom riješili. Homeopatska medicina definitivno djeluje ma što tko mislio o tome. Zahvalna sam intuiciji koja me odvela u homeopatski centar.

Imam djevojčicu od 5 godina koja također ima određene alergijske slabosti, sada je u homeopatskom tretmanu, sve njezine prehlade i temperature rješavamo homeopatskim lijekovima,  a od kada smo prihvatile ovaj način liječenja nismo uzimali antibiotik niti druge  lijekove. 

M. R. iz Krapine - Visoki krvni pritisak

Sa svoje  43 godine  otkrila sam da imam visoki  krvni pritisak. Rodila sam dvoje djece u kasnim tridesetim. Počela sam uzimati lijekove protiv visokog pritiska, ali ni pored terapije tlak nije bio u normali. Bila sam vrlo zabrinuta što u mojim godinama moram uzimati lijekove protiv krvnog pritiska i iz toga razloga odlučila sam  probati i druge metode liječenja. Čula sam za holistički centar Herbal medika kojeg sam i posjetila. Prilikom prvog susreta inženjerka i homeopatica  gđa Radmilović Branka pregledala je šarenicu mojih očiju (iris dijagnostika) i na moje čuđenje vidjela je sve moje zdravstvene probleme. Objasnila mi je kako se iz šarenice oka može vidjeti stanje svakog organa u ljudskom organizmu. Doppler ultrazvučnim aparatom pregledala je moje krvne žile i predložila terapiju. Već nakon tri mjeseca prestala sam uzimati lijekove, a moj krvni pritisak  je u granicama normale.    

D. P. iz Siska - Hipotireoza

Imam 45 godina i dijagnosticirana mi je hipotireoza, imam prekomjernu težinu i kroničnu opstipaciju. Započela sam s homeopatskim liječenjem u holističkom centru Herbal medika i već nakon jedan mjesec uočila sam značajne pozitivne promjene. Počela sam gubiti kilograme i osjećati se puno bolje. Nakon 3 mjeseca napravila sam laboratorijski nalaz hormona T3 i T4 koji su bili gotovo u normali. Presretna sam zbog rezultata koje sam postigla s homeopatskim lijekovima.

LJ. M. iz Splita - Nesanica

Nakon smrti moje majke prije godinu dana, nisam mogla spavati, moje zdravlje se pogoršalo i općenito osjećala sam se loše. Počela sam uzimati lijekove za spavanje od kojih sam se osjećala umorno, a san je bio isprekidan kao da sam u nekoj noćnoj mori. Čula sam od moje prijateljice za holistički centar Herbal medika gdje ona odvodi svoga sina kada je bolestan i odlučila sam i ja pokušati riješiti svoje probleme na drugi način. Bila sam impresionirana ljubaznošću i pažnjom koju sam doživjela u centru, a 15 dana  nakon započetog programa počela sam bolje spavati, ustajati odmornija i svježija. Terapiju uzimam 3 mjeseca i osjećam se kao prije kada sam bila zdrava. Hvala voditeljici centra gospođi Branki na stručnosti i podršci.

N. R. iz Zagreba - Iratibilni kolon

Više od deset godina patim od bolesti koja se zove iritabilni kolon. Imam vrlo zahtjevan i stresan posao 47 mi je godina. Izgubio sam puno kilograma i imao česte proljeve. Uzimao sam puno kortikosteroida i drugih lijekova koji mi uglavnom nisu pomogli. Postajao sam sve zabrinutiji vezano za svoje zdravlje. Centar za holističko liječenje  Herbal medika našao sam na internetu i odlučio otići tamo. Prihvatio sam sve preporuke vezane za prehranu i počeo sam uzimati homeopatsku i nutritivnu terapiju. Već nakon 3 tjedna vidio sam pozitivne rezultate. Prošla je godina dana od mojeg odlaska u Herbal mediku i danas se osjećam potpuno zdrav. I dalje pazim na prehranu, vraća mi se težina i više neman proljeva.

D. Z. iz Varaždina - Migrena

Imam 36 godina, sjećam se da od migrene patim od moje 15 godine. Svaki mjesec, a ponekad i češće bol počinje na lijevoj strani glave, kojeg prati povraćanje, mučnina i opći osjećaj slabosti. Odlučila sam pokušati s homeopatskim lijekovima. U centar Herbal medika došla sam po preporuci moje liječnice opće medicine, donijela sam sve laboratorijske nalaze i ispričala svoju priču. U centru su mi napravili iris dijagnostiku i preporučili homeopatsku terapiju. Nakon provedene terapije prošlo je 8 mjeseci a ja nikada više nisam imala napad migrene. Hvala homeopatici gospođi Branki Radmilović.